Cauta job-ul dorit!

Angajații sunt mai productivi acasă26.08.2016

Lucrul de acasă este un element-cheie în privința angajamentului salariaților și poate crește semnificativ eficiența acestora


Conform studiilor statistice ale CartridgePeople.com, aproape șase angajați din zece (57%) consideră că sunt mult mai productivi atunci când lucrează de acasă.
Studiul, efectuat pe 1.096 angajați din Regatul Unit, care a fost intitulat Raportul Angajaților din IMM-uri / care lucrează de acasă, a arătat că doar 5% din cei intervievați au fost de părere că lucrul de acasă are un efect negativ asupra productivității lor. Doar 12% din angajați sunt de părere că sunt mai ușor de distras acasă.
Datele publicate relevă că 30,5% din angajații Regatului Unit lucrează de acasă în fiecare zi, lucrând cel puțin o dată pe săptămână în acest fel. De asemenea, 38% din angajați lucrează de acasă în afara programului de lucru, din care o cincime (22%) fac acest lucru seara și 18% în timpul week-end-ului.
Orașele din sudul și centrul Angliei conduc, în prezent, în privința lucrului de acasă, întrucât între primele zece orașe ale Regatului Unit, în ordine Londra, Birmingham, Southampton, Manchester, Nottingham, Bristol, Leeds, Norwich, Newcastle și Plymouth, doar trei orașe sunt din nord, mai precis Manchester, Newcastle și Leeds.
Natalie Bickford, director HR al grupului de la Merlin Entertainments, a declarat că există o rațiune economică pentru acceptul de a lucra de acasă, în cazul angajaților.
“În opinia mea lucrul acasă este un element-cheie în strategia de implicare a angajaților,” a declarat dânsa pentru ”HR magazine”. “Posibilitatea de a lucra flexibil, în parte la serviciu și în parte acasă, conduce la loializarea și implicarea angajaților. Aceasta poate să crească semnificativ eficiența și obținerea de rezultate bune în business”.
“Întrucât există o linie de demarcație neclară între serviciu și casă, în toate aspectele vieții, înseamnă că firmele trebuie să se asigure că oferă soluții, privind programul de lucru, în așa fel încât să poată face față întregului spectru de talent al angajaților”.
Sursa: HR Magazine, http://www.hrmagazine.co.uk/article-details/workers-get-more-done-from-home.

toate stirile